април 25, 2024

Фики Стораро се нареди сред най-желаните родни ергени

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-se-naredi-sred-nay-zhelanite-rodni-ergeni/144013 Kliuki.net
Фики Стораро се нареди сред най-желаните родни ергени

Фики Стораро е сред най-желаните от родните дами необвързани мъже

Фики Стораро се нареди сред най-желаните ергени в родното светско пространство. Синът на Тони Стораро успя да спечели сърцата на фенките и въпреки крехката си възраст от 18 години вече е сред любимците на дамската част от публиката. Проучване сред нежните представителки показа, че голяма част от тях мечтаят именно Фики Стораро да се превърне в спътник в живота им.

[caption id="attachment_73512" align="alignleft" width="300"]Фики Стораро се нареди сред най-желаните родни ергени Фики Стораро се нареди сред най-желаните родни ергени[/caption]

За техен ужас обаче, майката и бащата на Фики Стораро са категорични, че бъдещата му булка трябва задължително да бъде девствена, за да бъдат спазени традициите на рода. Което пък значително накъсява списъка с подходящи мераклийки за сърцето (и фамилното име) на младия певец.

[caption id="attachment_73513" align="alignright" width="222"]Фики Стораро Орлин Павлов[/caption]

Освен него, дамите не крият предпочитанията си и към Орлин Павлов. След раздялата си с танцьорката Яна, чаровният изпълнител не крие, че сърцето му е свободно. А цял куп фенки са готови да му предложат съчувствие след тежката раздяла.

[caption id="attachment_73514" align="alignleft" width="300"]Фики Стораро Дарин Ангелов[/caption]

След участието си в Денсинг Старс, актьорът Дарин Ангелов също успя да предизвика буря в дамските сърца. Чаровникът определено си заслужава мястото сред най-желаните български ергени. За ужас на фенките си обаче той ни най-малко не бърза да създава семейство, въпреки, че вече е на Христова възраст. "Не съм на този свят, за да ям домати и манджи", категоричен е симпатягата, научиха от hotarena.net.

А вие как мислите? Съгласни ли сте с подреждането на родните ергени според част от оналйн потребителките или имате ваш собствен фаворит? Споделете го с нас!