април 23, 2024

Фики Стораро след инцидента - окървавен, но ухилен (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-sled-incidenta-okarvaven-no-uhilen-snimki/146583 Kliuki.net
Фики Стораро след инцидента - окървавен, но ухилен (Снимки)

Фики Стораро пострада сериозно преди няколко дена

Фики Стораро стана редовен клиент на Пирогов. Не мина много време от мелето с Бирмата и Стораро-младши отново стана жертва на инцидент.

Предната седмица Фики претърпя злополука по време на снимките за новия му клип. За щастие, чалга изпълнителя се отърва с няколко рани по фейса си и със силно кървящ нос.

[caption id="attachment_92243" align="alignright" width="300"]Фики Стораро след инцидента Фики Стораро след инцидента[/caption]

Фики наел студио за да заснеме няколко кадъра за новия си видео клип и според предварителния план трябвало да блъсне главата си в плоскост наподобяваща стъкло. За подобни каскади има специални инструкции, но дали чалгаджията не се съобразил с тях или пък никой не го е предупредил и забил главата си челно в „стъклото“.

Рукнали реки от кръв и уплашения Фики бил отведен в „Пирогов“. За негов късмет рентгеновите снимки показали, че няма сериозни наранявания и фрактури.

Добре, че се е отървал само с разбит нос, а не си е избил и зъб, коментират любителите на сензации. Май за един месец два пъти посещава „Пирогов“, злорадстват те. Добре поне, че не е станал жертва на разярен любовник, тогава нямаше да се отърве с само с кървящ нос. За него се носят легенди с колко фолкаджийки е бил и как непрекъснато си проси боя от ревнивите им гаджета.

На Фики, обаче хич не му пука за клюките по негов адрес и обикаля кръчмите с рани, които дори не се опитва да крие, видяха от hotarena.net. На снимките, пуснати в мрежата, младокът изглежда повече от щастлив и доволен. Нали е най-желан изпълнител от зрелостниците, които не жалят средства да ги весели по баловете. Само да не му се случи някой подобен инцидент и да отложи участията си заради по- тежки рани. Според предварителните заявки Фики Стораро ще поеме 15 участия, които ще са на по-висока празнична тарифа.

fiki boi1 fiki boi2