май 03, 2024

Фики Стораро стана копие на Тони - само мускулите го отличават!

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-stana-kopie-na-toni-samo-muskulite-go-otlichavat/143042 Kliuki.net
Фики Стораро стана копие на Тони - само мускулите го отличават!

Фики Стораро порасна и стана копие на Тони, единствено мускулите го отличават

Фики Стораро порасна значително и се превърна в копие на Тони!

[caption id="attachment_65114" align="alignright" width="300"]Фики Стораро стана копие на Тони - само мускулите го отличават Фики Стораро стана копие на Тони - само мускулите го отличават[/caption]

Kliuki.net публикува последните снимки на изпълнителя, който вече се изявява самостоятелно на сцената на родните клубове.

Фики наследи таланта на баща си, а както изглежда и визията му също. Само мускулите го отличават, обсъждат го фенки, които го следват навсякъде.

[caption id="attachment_65115" align="alignleft" width="300"]Фики Стораро на сцената на нощен клуб, фенките му се радват Фики Стораро на сцената на нощен клуб, фенките му се радват[/caption]

Фики Стораро определено може да се похвали с доста обожателки, а гласът му е за милиони, кълнат се те.

Всъщност и него той притежава благодарение на известния си татко Тони Стораро, така че има за какво да му благодари. С помощта му той бързо се превърна в звезда и вече притежава слава, за която много от начинаещите във фолк средите могат само да мечтаят.

Фики Стораро умело се възползва от това положение и обикаля дискотеките, където представя скромния си репертоар и пъчи внушителната си визия. Фики Стораро е заклет фитнес маниак и явно няма намерение да пуска корем или да напълнява, както се случи с Тони.

Определено вече е възмъжал и това си личи, а освен това е станал почти напълно копие на Тони Стораро – вижте Фики Стораро!