October 22, 2024

Фики Стораро унизен от Тони: Пееше фалшиво

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-unizen-ot-toni-peeshe-falshivo/144043 Kliuki.net
Фики Стораро унизен от Тони: Пееше фалшиво

Фики Стораро получи неочакван удар по музикалния си имидж и то от собствения си баща

Фики Стораро беше унизен публично и то не от кой да е, а от собствения си баща. В интервю за списание Стори Тони Стораро заявява в прав текст, че синът му пеел ужасно фалшиво. "Напъваше се, пееше наистина фалшиво. Но пък имаше огромно желание", не крие Стораро-старши. За радост на отрочето си, таткото признава, че това е било когато Фики Стораро е бил още мъничък - на 9-10 годинки.

[caption id="attachment_73730" align="alignleft" width="300"]Фики Стораро получи доста звучен шамар от татко си Фики Стораро получи доста звучен шамар от татко си[/caption]

След като видял желанието на малкия да се научи да пее, Тони се заема да развива гласа на сина си, за да му помогне в кариерата. Изпълнителят на "Не заслужавам" не крие, че е много доволен, че Фики Стораро няма неговия тембър и успява да наложи свое собствено звучене. В противен случай хората щели неминуемо да сравняват двамата изпълнители - баща и син, което не е добре за младия певец.

Както знаете, Фики Стораро успя бързо да се наложи като един от най-актуалните в момента поп фолк изпълнители. Звездата е сред любимците на тийнейджърките. Много от музикалните критици обаче не крият, че има какво още да се желае от пеенето на изпълнителя.

"Пял фалшиво като малък. Че той и сега не е кой знае колко блестящ", смеят се форумци.