април 20, 2024

Фики Стораро вае тяло с фотошоп (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-vae-tyalo-s-fotoshop-snimki/143623 Kliuki.net
Фики Стораро вае тяло с фотошоп (Снимки)

Фики Стораро побърква фенките с перфектна визия в клипове и снимки, на живо е съвсем различен

Фики Стораро успя за нула време да се наложи като един oт най-актуалните секссимволи на поп фолка в България. Синът на Тони Стораро подлуди фенките с перфектно тяло и визия, за които полага изключителни грижи. Негово скорошно гостуване в "Поверително от НЛ" обаче разкри доста любопитни подроности около външния му вид.

[caption id="attachment_70255" align="alignleft" width="300"]Фики Стораро с бузки и с фотошоп (вдясно) Фики Стораро с бузки и с фотошоп (вдясно)[/caption]

Във видеото от предаването на Николета Лозанова, Фики Стораро изглежда меко казано пълничък, коментират втрещените му почитатели. Изпълнителят има доста сериозни бузки, а от скулестата физиономия, която гледа от професионалните му снимки, няма и следа.

Тази фрапантна разлика във визията на Фики Стораро на живо и от фотосесиите му накара форумци да се запитат доколко всъщност любимецът им изглежда перфектно. И доколко прибягва до помощта на обработващи програми за фотосите си.

Едно бързо сравнение, което от Kliuki.net направихме, показва, че наистина има сериозно разминаване между вида на Фики Стораро в снимките от професионалните му фотосесии и този от екрана, на живо. От изпитото, мъжествено лице на певеца няма и следа.

Най-яростните фенки на звездата обаче са категорични, че дори и с бузки, Фики Стораро изглежда добре. А вие как мислите?