март 22, 2023

Фики Стораро заби Анн Джи, Тони в ужас

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-zabi-ann-dzhi-toni-v-uzhas/144482 Kliuki.net
Фики Стораро заби Анн Джи, Тони в ужас

Фики Стораро бил луд по 15 години по-голямата от него скандална изпълнителка

Фики Стораро заби Анн Джи! Връзката между двамата датира едва от месец, но приятели на новоизгрялата звезда на Пайнер са категорични, че не става въпрос за кратка авантюра. Фики Стораро бил сериозно лапнал по позабравената вече изпълнителка, въпреки, че помежду им има разлика от 15-16 години.

[caption id="attachment_79074" align="alignright" width="300"]Фики Стораро забърса Анн Джи Фики Стораро забърса Анн Джи[/caption]

Двамата се запознали преди около месец в столичен клуб и от тогава буквално са неразделни. За ужас на бащата на певеца - Тони Стораро, който буквално бил в шок от избора на отрочето си. Човекът-глас на родния поп фолк винаги е изтъквал, че много държи жената до сина му да бъде с висок морал и по-възможност да няма опит с мъжете.

Описание, което определено е на светлинни години от Анн Джи. Както знаете, новата изгора на Фики Стораро е сред най-скандалните родни звезди. За любовните й похождения се носят легенди, а сред най-известните й "забивки" е и фитнес маниака Киро Скалата. Който всъщност я запали по тренировките. Скандалното минало, различното вероизповедание и най-вече огромната разлика в годините между Фики Стораро и Анн Джи хвърлили в ужас не само Тони Стораро, ами цялата фамилия.

Които се притесняват, че забравената 35-годишна певица просто се възползва от славата на изпълнителя, за да се чуе отново името й, научиха от hotarena.net.