март 29, 2024

Фики Стораро заби модел, приятелите му не я искат (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-zabi-model-priyatelite-mu-ne-ya-iskat-snimki/143884 Kliuki.net
Фики Стораро заби модел, приятелите му не я искат (Снимки)

Фики Стораро се загаджи с известна столична бръмчалка, приятелите му я недолюбват

Фики Стораро си има ново гадже! След като преди няколко седмици тръгна слух, че синът на Тони Стораро е забил Александра от Х Фактор, младият изпълнител побърза сам да покаже коя е избраницата му. Това обаче не е къдрокоската.

[caption id="attachment_72453" align="alignleft" width="300"]Това ли е новата на Фики Стораро? Това ли е новата на Фики Стораро?[/caption]

Името на късметлийката е Христина Вескова. Госпожицата заработва като модел на агенция Ивет Фешън. Ако се вярва на слуховете обаче това далеч не са единствените й доходи. Според столични клюкари, Христина си осигурявала охолен начин на живот благодарение на връзките си с богати спонсори. Именно благодарение на такива "благодетели" манекенката се движи из столицата с тузарски джип, марка БМВ, подарък от състоятелен любовник, научиха от blife.bg.

Именно заради тези слухове приятелите на Фики Стораро не са никак очаровани от избора му. Близките на певеца се притесняват, че Христина се е ориентирала към него само заради факта, че в момента синът на Тони Стораро е сред най-актуалните звезди в България.

И една връзка с него определено ще й донесе огромна популярност. Самият Фики Стораро обаче ни най-малко не се трогва от тези слухове. Звездата на Пайнер публикува фотос, на който е заедно с избраницата си и на който изглежда повече от щастлив. Двамата са се запознали покрай общата им приятелка Галена.

[gallery link="file" ids="72454,72455"]