март 29, 2024

Фики Стораро запали манекенка по мускулите си! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-zapali-manekenka-po-muskulite-si-snimki/141384 Kliuki.net
Фики Стораро запали манекенка по мускулите си! (СНИМКИ)

Фики Стораро запали манекенка по мускулите си, доволни са във фолк средите и особено татко му

 

Фики Стораро запали манекенка по мускулите си!

Татко му Тони Стораро е много доволен, че момчето му вече пробива не само във фолк средите, но и сред мадамите, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_52909" align="alignleft" width="300"]Фики Стораро запали манекенка с мускулите си Фики Стораро запали манекенка по мускулите си[/caption]

Навремето изпълнителят с магичен глас също се котираше така добре, но после напълня и изгуби форма.

[caption id="attachment_52910" align="alignright" width="156"]Фики Стораро и Ивелина скитат заедно по дискотеките Фики Стораро и Ивелина скитат заедно по дискотеките[/caption]

Синът му Фики обаче е настървен във фитнеса и още от малък изглежда като добиче, което пък явно е запленило веднага хубавата Ивелина Малакова, пише изданието hotnews.bg.

Тя е от Стара Загора и се е занимавала с гимнастика, а вече се изявява по клипове и подиуми. Участвала е и във видеото към песента на Тони и Фики Стораро „Кажи ми като мъж”.

Нежната чаровница се е захласнала по якия Фики точно на снимачната площадка и от тогава насам двамата не спират да бришат заедно по дискотеките. Въпреки, че Фики Стораро поставя на първо място тренировките си в залата, в неговото сърце има място и за прелъстителка като Ивелина.

Някои девойки ще са разочаровани от този факт...

Но пък трябва да признаят, че Фики Стораро и манекенката са супер двойка, нали?!

[kkstarratings]