април 24, 2024

Фики захапа Преслава: Който ме уважава, ще бъде на сватбата! (Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/fiki-zahapa-preslava-koyto-me-uvazhava-shte-bade-na-svatbata-podrobnosti/153011 Kliuki.net
Фики захапа Преслава: Който ме уважава, ще бъде на сватбата! (Подробности)

Фики отговори задочно дали Преслава ще присъства на сватбата му с Гюлджан.
Сватбата на Фики и Гюлджан все повече наближава и все повече подробности около нея стават ясни. Двамата ще се врекат във вярност на 18 октомври на пищна церемония в столичен хотел. Гости ще бъдат десетки звезди. А най-важният въпрос сякаш е дали Преслава ще бъде сред тях. Певицата е близък приятел на семейството, но трън в очите на бъдещата булка.
Запитан дали Преслава ще присъства на сватбата му, Фики отговори уклончиво: „Всеки, който ме уважава, ще дойде“. това може да се тълкува или че певицата все пак ще получи покана, или че не е сред хората, които го уважават. Конкретният отговор ще получим в деня на сватбата.
Колкото повече наближава той, толкова е по-голямо вълнението у бъдещите младоженци. "С Гюлджан нямаме търпение този ден на дойде", споделя развълнуван Фики. Той е много щастлив, че Галена и Галин са приели поканата да им кумуват. Стораро-младши е категоричен, че с Гюлджан искат именно те да им бъдат пример занапред и да се обичат толкова силно и дълго, колкото кумовете си.
Голяма част от подготовката за сватбата е паднала на плещите на Тони Стораро и съпругата му Валя. Като едни обичащи и отдадени родители, те са дали всичко от себе си, за да оженят големия си син както подобава.„Ще направим хубава сватба. Безсънните нощи минаха. Цялата организация е моя. Всичко съм уредил. Ще има гости от Гърция и Турция. Специален гост ще бъде Василис Карас“, споделя Човека глас.
[caption id="attachment_130102" align="alignnone" width="300"]Фики не иска да дразни Гюлджан с Преслава Фики не иска да дразни Гюлджан с Преслава[/caption]
Той коментира и слуховете, че Фики и Гюлджан вече чакат своя първи наследник. „Готов съм за дядо. Те не са ми казали нищо още, но очаквам всичко от тях. Май е бременна, а аз ще имам внуче", призна Тони, пише bgdnes.bg.