юни 24, 2024

Филип Аврамов се отдаде на любовни ласки край морето (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/filip-avramov-se-otdade-na-lyubovni-laski-kray-moreto-foto/166859 Kliuki.net
Филип Аврамов се отдаде на любовни ласки край морето (ФОТО)

Колегите му вече залагат колко ще продължи тази му връзка

Повече от видно е, че актьорът Филип Аврамов си прекарва повече от чудесно край морето.

Той е в компанията на червенокоса сценаристка Христина Димитрова, която е съавтор на сценария на спектакъла „Защото съм известен“.

Именно покрай представянето на спектакъла в Царево, Филип Аврамов – Фицата и Димитрова са на морето. Казано с други думи, двойката съчетава полезното с приятното.

Те не само си делят една хотелска стая, а по всичко личи, че отношенията помежду им далеч не са само служебни.

Филип Авамов и Димитрова не се свенят да се натискат като тийнейджъри на терасата на хотела, която е с изглед към морето. Преди няколко дни двамата излезли на балкона да изпушат по цигара, като междувременно се наслаждавали на ласките си. Сценаристката погалила Аврамов по главата, след което го помолила да й напръска врата със спрей против комари.

47-годишният любовчия не само, че веднага се отзовал на молбата й, а дори разтрил нежно плещите й.

Малко по-късно тандемът се отдал на вечерна разходка из Царево. Двамата крачели гордо из улиците, след като червенокосата му изгора го хванала под ръка, разкриват очевидци.

По-наблюдателните разкриват, че на безименния пръст на Димитрова имало пръстен, но така и не станало ясно дали е годежно бижу или брачна халка.

Припомняме, че Аврамов се разведе със съпругата си Милена Спиридонова преди петилетка.

Почти по същото време той стана баща за втори път, след като певицата и медицинска сестра Севинч Ибрахим го дари с дъщеря. Към днешна дата той е разделен и с майката на втората си дъщеря, но твърди, че са успели да запазят приятелски отношения.

Източник: Уикенд