март 29, 2024

Финалът на Къртицата - предизвестен! Косъма и Евгени в люта битка

https://kliuki.net/kliuki/finalat-na-karticata-predizvesten-kosama-i-evgeni-v-lyuta-bitka/143334 Kliuki.net
Финалът на Къртицата - предизвестен! Косъма и Евгени в люта битка

Финалът на Къртицата е предизвестен отсега, накрая ще останат Косъма и Евгени Иванов

Финалът на Къртицата ще ни предложи люта битка между Косъма и Евгени Иванов, научи Kliuki.net!

Нагласата на зрителите е ясна отсега, а края на шоуто – предизвестен. Твърди се, че Александър Сано е един от основните фаворити на публиката, но негов сериозен опонент е Пушката, писа изданието HotArena.net.

[caption id="attachment_67645" align="alignright" width="300"]Финалът на Къртицата е предизвестен - Сано и Пушката ще са в люта битка Финалът на Къртицата е предизвестен - Сано и Пушката ще са в люта битка[/caption]

До известно време Бориса Тютюнджиева също е имала шансове, но поведението й рязко разочаровало хората пред екрана, които я детронирали като евентуален победител в Къртицата.

По-интересното е, ако се окаже, че Сано е търсеният саботьор. Тогава той пак ще вземе солидна сума, но не и като любимец на феновете на формата. Финалът на Къртицата ще е вълнуващ, независимо, че в това издание на предаването, има участници, които изпъкват повече от останалите.

Всеки от тях е интригуващ по своему, но не е достатъчно, за да грабне аудиторията. Александър Сано обаче може и да сътвори изненада, защото имал ангажименти към продукции зад граница и като нищо скоро да е аут от играта.

Разбира се това ще стане по начин, който е неусетен за тези, които следят Къртицата. Те ще си мислят, че е отпаднал на теста, но врътките зад кадър, си ги знаят само от продукцията.

Евгени Иванов е целеустремен да напусне Къртицата като лидер, така че може и да успее да обере повече симпатии в сравнение с Александър Сано.

Скоро ще научим, но така или иначе нещата клонят към подобен сценарий – предизвестен е финалът на Къртицата.