октомври 01, 2023

Финдо от Сървайвър преди години - нищо общо (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/findo-ot-sarvayvar-predi-godini-nishto-obshto-snimka/145297 Kliuki.net
Финдо от Сървайвър преди години - нищо общо (Снимка)

Финдо от Сървайвър е бил доста далеч от мускулестия си вид, който демонстрира днес

Финдо от Сървайвър пак е бил симпатяга, макар и със странна прическа, смеят се фенките

Финдо от Сървайвър си е бил симпатяга и преди десет години. Макар тогава да няма нищо общо с визията си днес. Лично фитнес инструкторът публикува своя снимка от преди десетилетие, за да покаже на феновете си как е изглеждал тогава. От кадъра ни гледа един доста по-млад Станислав, както е истинското име на Финдо. И с доста по-дълга коса, смеят се онлайн потребителите.

[caption id="attachment_84333" align="alignright" width="300"]Финдо от Сървайвър преди Финдо от Сървайвър преди[/caption]

Прави впечатление, че лицето на сървайвъра е доста по-слабо от сега. Което е съвсем нормално, предвид факта, че снимката е на десет години. Когато Финдо от Сървайвър тепърва е започвал да се занимава с фитнес. Благодарение на който днес успя да се превърне в мечтата на цял куп жени с мускулестото си тяло.

[caption id="attachment_84339" align="alignleft" width="300"]Финдо от Сървайвър И сега[/caption]

Ако трябва да бъдем обективни, и преди десет години Финдо си е бил симпатяга. Въпреки леко дългата прическа, с която и самият той си прави шега. "Селфи от преди десет години. Прическа ли е...", с ирония отбелязва мускулягата.

Част от приятелите му във Фейсбук също не пропуснаха да го закачат заради визията му. "Пусни си пак такава прическа, кефи ме", смее се Ваня Джеферович - друг участник от "Сървайвър". "Леле, Финдо, ти ли си това", "Да нямаш брат-близнак", са най-честите отзиви на приятелите на сървайвъра в социалната мрежа.

Самият Финдо очевидно няма нищо против закачките по негов адрес, тъй като дори им отговаря. А вие на какво мнение сте? Харесва ли ви Финдо от Сървайвър по начина, по който е изглеждал преди десет години? Или предпочитате сегашната му, мускулеста визия?