юни 23, 2024

Фолк певици с разбити семейства – виж на кои им куца в любовта!

https://kliuki.net/kliuki/folk-pevici-s-razbiti-semeystva-vizh-na-koi-im-kuca-v-lyubovta/143150 Kliuki.net
Фолк певици с разбити семейства – виж на кои им куца в любовта!

Фолк певици с разбити семейства има много у нас, което дава повод да се смята, че в тази професия е почти невъзможно да задържиш любовта

 

Фолк певици с разбити семейства има много, а някои вече се съмняват, че тегне някакво проклятие над този жанр, научи Kliuki.net.

Защо им куца така в любовта и каква е причината да не могат да закрепят отношенията си, е наистина изключително труден въпрос.

[caption id="attachment_66028" align="alignright" width="300"]Фолк певици с разбити семейства - Емануела, Глория, Анелия, Мария... Няма пълно щастие! Фолк певици с разбити семейства - Емануела, Глория, Анелия, Мария... Няма пълно щастие![/caption]

Факт, че дори най-известните и успели са засегнати от тази участ, което подсказва, че явно пълно щастие няма, писа изданието HotArena.net.

Всички те са вдигнали сватби за чудо и приказ, вярвали са, че са открили своя партньор, а не след дълго историите им биват помрачени от изневери, скандали и унижения.

Емануела, Глория, Мара Отварачката и Анелия са едни от най-популярните фолк певици с разбити семейства. Рекордьорка в разтрогването на брака си несъмнено е Емануела.

Тя се омъжи в Къртицата, а след броени месеци би шута на Никола. Мария и Димитър пък се разделиха уж културно, но и до ден днешен не се дишат особено.

Той вече е обвързан официално с друга, а миньончето се радва на солидната подкрепа на Християн Гущеров. Засега за размяна на пръстени не се говори, но Мария се надява поне да забременее.

Анелия и Коко Динев имат момиченце, но и това не им помогна да се сплотят и да запазят връзката си за дълго. Глория и Илия Загоров не са заедно от години, а примата на чалгата, крие гаджетата си от очите на околните.

И четирите засега не са особено пълноценни, защото поддържат временни афери и обикновено не ги споделят с феновете си.

Не е късно обаче да се врекат отново във вярност и да не си останат просто фолк певици с разбити семейства...