май 22, 2024

Фук-фук! Айлин от “Ергенът” се накипри с диамантени обеци (Гаджето ѝ не жали средства за подаръци)

На крилете на новата любов продължава да се носи моделката

https://kliuki.net/bg-kliuki/fuk-fuk-aylin-ot-ergenat-se-nakipri-s-diamanteni-obeci-gadzheto-ne-zhali-sredstva-za-podaraci/215046 Kliuki.net
Фук-фук! Айлин от “Ергенът” се накипри с диамантени обеци (Гаджето ѝ не жали средства за подаръци)

След участието си в “Ергенът” Айлин Бобева доста време се подвизаваше сама и не даваше и дума да се издума да я свързват с определен мъж. Наскоро обаче тя изненадващо обяви, че си има гадже, та даже и го показа. Въпросният господин е доста по-голям от нея, но годините помежду им никак не я притесняват. Фарид е с ирански произход и се занимава с бизнес. Затова и разполага със сериозни средства и не пести пачки за подаръци на любимата си.

Последният ѝ подарък от негова страна били елегантни диамантени обеци на още по-елегантен френски бранд. Какво е подготвил господинът за Коледа, все още не се знае. Предвид темпото, с което е започнал, вероятно хубавицата я очакват доста приятни изненади. Макар връзката им да е отскоро, и двамата вече се познават със семейството на другия и причини за кавги няма.

Бобева нашумя покрай участието си в “Ергенът”, но не успя да стигне до финала. Въпреки че с Фарид се запознали преди предаването, тя влязла вътре и едва след това отново се срещнали, за да продължат напред. Искрите на практика се случили след приключването на риалитито, така че не е и нужно да се търси допълнителна интрига в отношенията им.

Източник: woman.bg