март 28, 2024

Гаджето на Гери-Никол я заряза заради друга! (ММА боецът Дани Илиев не спирал да й кръшка - Скандални подробности)

https://kliuki.net/kliuki/gadzheto-na-geri-nikol-ya-zaryaza-zaradi-druga-mma-boecat-dani-iliev-ne-spiral-da-y-krashka-skandalni-podrobnosti/161109 Kliuki.net
Гаджето на Гери-Никол я заряза заради друга! (ММА боецът Дани Илиев не спирал да й кръшка - Скандални подробности)

Гаджето на Гери-Никол я заряза

Певицата Гери-Никол е била зарязана от гаджето си Дани Илиев, с когото изкараха близо година заедно. Запознати издават, че боксьорът е разкарал младата звезда заради друга. Освен това през цялата им връзка той изобщо не бил верен на изпълнителката и редовно кръшкал с различни жени. Близки до Гери-Никол твърдят, че тя видимо е отслабнала след раздялата и яката дупара, с която толкова се гордее, вече е на път да се стопи. Дани е първото по-сериозно гадже на певицата, а пред приятелки го определяла като „голямата й любов”. За съжаление обаче, връзката им е приключила безславно и в момента дори не поддържат приятелски отношения. Изпълнителката се оплакала пред свои близки, че той злословел зад гърба й и се хвалел наляво-надясно, че може да спи с много по-сексапилни жени от нея. „Да си ляга, с която иска! Никога няма да се събера с него!”, категорична била наранената звезда. [caption id="attachment_170172" align="aligncenter" width="300"]Гери-Никол Снимка: Инстаграм[/caption] 22-годишната певица за първи път представи публично боксьора като свое гадже на светско събитие в началото на годината. Те пристигнаха заедно и си тъгнаха под ръка, а присъстващите веднага разбраха, че са нещо повече от приятели, защото през цялото време си разменяха влюбени погледи и докосвания.

Даниел Илиев е бивш ММА шампион, а в момента се състезава на боксовия ринг, където бележи успехи.

Около него винаги се навъртат красавици и това никак не се харесвало на Гери-Никол. Предишната му приятелка - сексбомбата Александрина Янкова, също е популярно лице. Тя стана известна покрай ролята си на глуповатата, но красива блондинка Поли от риалити сериала „София ден и нощ”. Именно заради спортиста силиконовата хубавица се отказа от поредицата. Клюката гласи, че той болезнено я ревнувал от интимните сцени с колеги и с луд скандал я принудил да напусне. Гери-Никол толкова хлътнала по боксьора, че цяла зима го развеждала по екзотични почивки. Известно е, че Яката дупара е от заможно семейство и разполага със средства, които месеци наред пръскала по гаджето си. Купувала му скъпи подаръци и го водела по луксозни курорти, но това не му било достатъчно, за да бъде само с нея и да не кръшка. Певицата явно си пада по спортисти, защото имаше кратка авантюра и с футболиста Кирил Десподов. По това време той официално излизаше с Веселина - дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова, и интимната му връзка с изпълнителката така и не премина на следващото ниво. По-късно футболистът смени Гери-Никол с друга певица, но от чалга бранша – Мара Отварачката, пише "Уикенд". Нахаканата варненка се увърташе и покрай рапъра Kапо Верде, който е част от нашумялата сред подрастващите хип-хоп група БНР („Бандата на ръба”). Истинското име на младежа е Мариян и с Гери-Никол завързали контакт покрай общ музикален проект, но тя бързо се отегчила от него и хвърлила око на далеч по-атрактивния Десподов. По време на участието си в шоуто за имитации „Като две капки вода” Яката дупара упорито флиртуваше и с Благой Георгиев - Джизъса, който редовно присъстваше в публиката, за да я окуражава. С него нещата също не потръгнаха, защото родителите на певицата се намесили и прекратили тази връзка още в зародиш. Те били недоволни, задето щерка им прахосвала пари по закъсалия финансово Благо, купувала му скъпи дизайнерски дрехи и даже му позовлила за кратко да се нанесе в луксозния й столичен апартамент. Бащата на изпълнителката останал потресен, когато научил каква сума е пръснала дъщеря му по Джизъсa. Майка й Ирена също изразила крайно негативно мнение и под натиска на по-възрастните певицата зарязала футболиста. Той обаче не си губи времето и бързо се ориентира към по-опитната плеймейтка Златка Райкова, която преди 11 месеца му роди син.