февруари 06, 2023

Гаджето на Малина я накара да изтрие новината за годежа им?

https://kliuki.net/kliuki/gadzheto-na-malina-ya-nakara-da-iztrie-novinata-za-godezha-im/142239 Kliuki.net
Гаджето на Малина я накара да изтрие новината за годежа им?

Годеникът на Малина настоял певицата да изтрие всичко за годежа, срамувал се от коментарите, че бил геронтофил

  [caption id="attachment_59284" align="alignleft" width="300"]Годеникът на Малина Малина се сгоди, а после го изтри...[/caption]

Малина се сгоди – тази новина от сутринта обикаля медиите, след като певицата сама съобщи щастливата вест във Фейсбук профила си сутринта. Няколко часа по-късно обаче всичко бе мистериозно изтрито и вече нямаше и помен от годеж. Не само снимките, но и статусът „сгодена“ изчезна. Сякаш никога не е било.

Какво се случи? Според източници на Kliuki.net от фолк средите, годеникът на Малина настоял певицата да изтрие всичко. Той не искал все още да се разчува за предложението му, още по-малко негова снимка да бъде изтипосана в медиите, както и стана.

[caption id="attachment_59285" align="alignright" width="300"]Малина годеж Както всяка жена, и Малина е искала да се похвали на всички[/caption]

„Както всяка жена, и Малина е искала да се похвали на всички, след като е получила мечтания пръстен. Искала е да го изкрещи пред целия свят, а годеникът й й е забранил, като е помрачил щастието й. Сякаш се срамува от нея“, коментират интернет потребители.

Факт е, че малко след като медиите гръмнаха с новината и снимките от годежа, форумите се напълниха с негативни и обидни коментари. „Този луд ли е да се сгоди за бабичка“, „Геронтофил! Свършиха ли се младите жени, че се жени за това недоразумение на пластичната хирургия“ и прочие груби отзиви заляха интернет.

Може би на годеника на Малина му е станало неприятно от коментарите и я е накарал да изтрие снимките. Но както се казва – след дъжд качулка. Така по-скоро унижава Малина, отколкото да й помага.