януари 27, 2023

Гаджето на Моника Валериева?! Няма такова – виж как се изповяда тя!

https://kliuki.net/kliuki/gadzheto-na-monika-valerieva-nyama-takova-vizh-kak-se-izpovyada-tya/142740 Kliuki.net
Гаджето на Моника Валериева?! Няма такова – виж как се изповяда тя!

Гаджето на Моника Валериева – всички се питат кой е той и непрекъснато я свързват с различни кавалери

Гаджето на Моника Валериева?!

Няма такова, призна в кратка изповед самата моделка, видя Kliuki.net!

Жалко, защото толкова хубава дама като нея има необходимостта от мъжко рамо до себе си, коментират я в мрежата. Всъщност няма какво да я мислят, защото Моника Валериева едва ли ще стои дълго сама.

[caption id="attachment_62750" align="alignright" width="225"]Гаджето на Моника Валериева - няма такова... свободна е! Гаджето на Моника Валериева - няма такова... свободна е![/caption]

Знаем, че на нея не й трябват много усилия, за да завърти главата на някого, но просто сега се е концентрирала върху кариерата си.

Славата определено ще й помогне ангажиментите й да се увеличават с всеки изминал ден, което я прави солидна конкурентка на Николета.

[caption id="attachment_62751" align="alignleft" width="300"]Моника Валериева се изповяда кратко по адрес на клюките зад гърба си Моника Валериева се изповяда кратко по адрес на клюките зад гърба си[/caption]

Колкото и да й се иска, Моника не може да избяга от това сравнение… Особено, след като преди месеци гръмна аферата й с Божинови и тогава стана ясно, че гаджето на Моника Валериева е именно съпругът на Николета.

Разбира се, двамата бързо потулиха историята и дори взеха да се правят на непознат, но родният хайлайф отлично знае пикантните подробности. Валери си отмъсти на невярната половинка и скочи в леглото на Моника Валериева, категорични са запознати.

Иначе тя е забелязвана в горещи моменти не само с футболиста, но и с депутатския син Павлин Гагаузов, с когото също имаше кратка връзка.

После я засякоха със собственика на бургаска дискотека Деан Дачев – бяха влюбени, но как завършиха там нещата, засега не се знае.

Няма вече съмнение, че хубавицата е свободна и нищо чудно скоро да получи интересни оферти – ето го отговора за гаджето на Моника Валериева!