декември 01, 2023

Гаджето на Преслава я заряза преди сватбата

https://kliuki.net/kliuki/gadzheto-na-preslava-ya-zaryaza-predi-svatbata/143965 Kliuki.net
Гаджето на Преслава я заряза преди сватбата

Гаджето на Преслава я заряза след двегодишна връзка, певицата изпадна в депресия

Гаджето на Преслава й би шута! Бизнесменът Георги Станоев, по-известен като малката Бирма, най-неочаквано заряза изпълнителката след около двегодишна връзка. Нещо повече, дори се заговори, че двамата стягат сватба, която самата изпълнителка не криеше, че очаква с нетърпение.

[caption id="attachment_73139" align="alignright" width="300"]Гаджето на Преслава я заряза Гаджето на Преслава я заряза[/caption]

Вместо това обаче гаджето на Преслава реши да прекрати отношенията си с нея. Според запознати причината за това са охладнелите чувства на Бирмата към вече бившата му половинка, научиха от hotarena.net. Бизнесменът вече не бил влюбен в звездата и решил да бъде честен с нея.

Близки до гаджето на Преслава издават, че изпълнителката вече е изнесла багажа си от апартамента на доскорошния си любим, в който двамата живееха през последната година. Неочакваната раздяла буквално съсипала пайнерката, разкриват приятелките й.

Певицата вече се виждала булка и все по-често се озъртала за подходяща булчинска рокля. "Намеренията й към Жоро бяха изключително сериозни", споделят запознати. Вместо рокля обаче, Преслава трябвало да събере нещата си и да се изнесе.

Майката на гаджето на Преслава - Лидка, сщо не била никак доволна от решението на сина си. Както знаете, тя се разбира чудесно с изпълнителката и нямаше търпение да я направи своя снаха.