април 20, 2024

Гаджето на Райна я охрани (Певицата се превърна в дебелана – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/gadzheto-na-rayna-ya-ohrani-pevicata-se-prevarna-v-debelana-snimki/166448 Kliuki.net
Гаджето на Райна я охрани (Певицата се превърна в дебелана – Снимки)

Гаджето на Райна я превърна в дебелана

За ужас на гласовитото девойче от македонския край, което е свикнало да разхожда моделските си мерки по света и у нас. Откакто е с новата си любов, Райна безспорно изглежда щастлива и буквално не се спира да пътува. Предвид и натрупващите се годинки и спокойствието от новата връзка напоследък тя е занемарила крайно фигурата си. Така например едно от последните ѝ включвания в Инстаграм я показва в не толкова перфектна светлина.

Разбира се, пиперливите кадри са по бански и предполагат всяко несъвършенство да лъсне ударно пред очите на аудиторията. При певицата обаче говорим не толкова за дребни несъвършенства, колкото за смело загръгляне във всички части на тялото. Както изглежда, новият ѝ герой се грижи добре за нея и смело я охранва. От манекенските форми на Райна днес не е останала и следа, а ошишкването ѝ си личи особено много по бедрата и в областта на гърдите и корема.

На практика гласовитата македонка никога не е била толкова пухкава. Дали се притеснява от това, засега не смее да сподели. Факт е, че ударно продължава да се пуска разголена от неспирните си екскурзии. Неочаквано обаче банският почти ѝ изкара очите, вместо да ѝ изпише веждите. Може би е време за лека диета?