October 23, 2024

Гаджето на Симона се оказа сериен сваляч! (Доказателство)

https://kliuki.net/kliuki/gadzheto-na-simona-se-okaza-serien-svalyach-dokazatelstvo/144016 Kliuki.net
Гаджето на Симона се оказа сериен сваляч! (Доказателство)

Гаджето на Симона сваля поголовно девойките във Фейсбук

Гаджето на Симона се оказа истински сериен сваляч. Симеон Данев определено знае как да използва Фейсбук профила си, за да впечатлява момичетата. Младежът, който преди няколко седмици отпразнува абитуриентския си бал, никак не си е губил времето, преди да се хване с щерката на Глория, видяхме от kliuki.net. Гаджето на Симона е коментирал по доста провокативни снимки на всевъзможни потребителки като им е изпращал целувки на всички.

[caption id="attachment_73548" align="alignleft" width="300"]Гаджето на Симона се оказа истински сваляч Гаджето на Симона се оказа истински сваляч[/caption]

Броят на харесаните от него снимки на млади момичета, заели секси стойки и чупки, пък е неизброим. Изглежда Симеон се е възползвал от собствената си визия и кадри в тузарски заведения и автомобили, за да впечатлява девойките. Можем само да гадаем пък с колко от въпросните момичета си е писал и с кои онлайн флиртът е прераснал в среща на живо и нещо повече.

Няма как да не отбележим обаче, че откакто е с щерката на Глория, гаджето на Симона се е спрял напълно с онлайн закачките. И единствената дама, чиито снимки коментира и на която праща целувки и сърчица, е половинката му. Както знаете, двамата са заедно от почти една година и по всичко личи, че нещата помежду им са сериозни. Гаджето на Симона вече я запозна със семейството си, тя пък от своя страна го взе със себе си на една от екскурзиите си из страната, на които беше със звездната си майка.

[gallery link="file" ids="73549,73550,73551,73552,73553,73548"]