май 29, 2024

Гаджето на Тото след скандала с порноклипчето му: Бившата му го е пуснала, за да го злепостави! (Вижте обвиненията на Кристин)

https://kliuki.net/kliuki/gadzheto-na-toto-sled-skandala-s-pornoklipcheto-mu-bivshata-mu-go-e-pusnala-za-da-go-zlepostavi-vizhte-obvineniyata-na-kristin/159570 Kliuki.net
Гаджето на Тото след скандала с порноклипчето му: Бившата му го е пуснала, за да го злепостави! (Вижте обвиненията на Кристин)

Гаджето на Тото проговори за пръв път след скандала с порно клипчето

Кристин, приятелката на Тото от Скандау, която го дари миналата година със син, проговори за първи път за скандала с клипчето, на което той показва члена си. Всъщност това е първият чат на младата майка с нейни почитатели въобще, уточнява Hotnews.bg. Тя искаше да говори за короновируса, защото е убедена, че Бог ни го пратил като изпитание, а причината е, че човечеството е обърнало гръб на духовното и гледа само материалното. [caption id="attachment_162724" align="aligncenter" width="472"]Гаджето на Тото Кристин Снимка: Инстаграм[/caption] Феновете й обаче много повече се интересуваха от клипчето на Тото и Кристин коментира и тази тема. Тя бе категорична, че повечето млади хора си правят подобни порно шеги и всеки има подобен клип. Вината за изтичането му хвърли на бивша на Тото, заради която той се снимал. Единствената, за която се знае публично, е Яна-журналистка международничка, с която участникът в „Като две капки вода” се раздели, след като й изневери. Това обаче се случи отдавна и досега тя можеше да е пуснала клипчето в публичното пространство сто пъти, ако искаше. По-склонни сме да вярваме, че то изтече като реклама за твърде колебливото представяне на Тото в Капките и зад него категорично не стои бивша приятелка.