април 19, 2024

Гаджето на Виктория Джумпарова си къса нервите с Къртицата - ето го и него! (СНИМКИ заедно)

https://kliuki.net/kliuki/gadzheto-na-viktoriya-dzhumparova-si-kasa-nervite-s-karticata-eto-go-i-nego-snimki-zaedno/143011 Kliuki.net
Гаджето на Виктория Джумпарова си къса нервите с Къртицата - ето го и него! (СНИМКИ заедно)

Гаджето на Виктория Джумпарова си къса нервите заради участието й в Къртицата

Гаджето на Виктория Джумпарова си къса нервите заради участието й в Къртицата, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_64864" align="alignright" width="300"]Гаджето на Виктория Джумпарова си къса нервите с Къртицата Гаджето на Виктория Джумпарова си къса нервите с Къртицата[/caption]

Красавецът определено е против личните истории на половинката му да се развяват пред цяла България. Манекенката обаче не се усеща и продължава да рови в миналото.

Тя непрекъснато е във вражда със семейство Русеви и все се опитва да вади кирливите им ризи.

Докато го прави, не се замисля, че така наранява мъжа до себе си, който я очаква навън. Гаджето на Виктория Джумпарова е ММА боецът Борислав Иглев.

Двамата са заедно от около година. Преди това също се познавали, но нямало нищо романтично между тях. После Борислав намерил път към сърцето на Виктория Джумпарова и тя му се отдала.

Гаджето на Виктория Джумпарова едва издържа на скандалите, които вървят в ефира на Къртицата. Той дори искал да се свърже с нея, за да я помоли да престане с тази история, но засега продуцентите не му позволявали това да се случи.

Самата Виктория пък е толкова обсебена от мисълта да каже истината за Емил Русев, че не мисли за последствията. „Така може да си навреди на настоящата връзка, Борислав не се знае докога ще търпи неудобното положение!”, категорични са близки на двойката.

Вижте сами кой е гаджето на Виктория Джумпарова!

[gallery link="file" ids="64865,64866,64867"]