юни 19, 2024

Гаджето на Виктория Джумпарова: Тя лъже, че сме заедно

https://kliuki.net/kliuki/gadzheto-na-viktoriya-dzhumparova-tya-lazhe-che-sme-zaedno/143044 Kliuki.net
Гаджето на Виктория Джумпарова: Тя лъже, че сме заедно

Гаджето на Виктория Джумпарова заяви категорично, че е зарязал манекенката още през декември

Гаджето на Виктория Джумпарова най-накрая проговори за връзката си с нея. ММА боецът Борислав Иглев разкри, че действително е имал вземане-даване с участничката в Къртицата, но всичко е приключило още през декември миналата година.

[caption id="attachment_65146" align="alignleft" width="300"]Гаджето на Виктория Джумпарова е категоричен, че вече не е с нея Гаджето на Виктория Джумпарова е категоричен, че вече не е с нея[/caption]

"Не разбирам защо ги приказва тези лъжи вътре", заяви гаджето на Виктория Джумпарова в интервю за blife.bg. И става дори още по-брутален в откровенията си. Борислав в прав текст си казва, че не желае повече да има каквото и да е общо с "такъв тип жени". И макар да не го казва в прав текст, форумци са убедени, че именно гаджето на Виктория Джумпарова е сложил край на отношенията им, а не тя.

Интересно в такъв случай защо манекенката лъже, че все още са заедно? И което е по-важно - след като очевидно е способна да излъже, че има връзка с мъж, който я е зарязал, може ли да се вярва на историята и за Емил Русев? Както знаете, Джумпарова упорито се мъчи да убеди всички, че тя е била с Русев преди той да се ожени за Христина.

Нещо повече, манекенката твърди, че Емил е предложил брак първо на нея и след като тя му отказала, той се насочил към съпругата си. Твърдения, които са категорично отречени от семейство Русеви. Двамата си държат на теорията, че Виктория е била просто любовница на Емил в момент, в който бракът им е бил в криза.