ноември 30, 2023

Гаф! Какво изяде главата на Петя  Дикова?

Тя бе свалена като водеща

https://kliuki.net/kliuki/gaf-kakvo-izyade-glavata-na-petya-dikova/209499 Kliuki.net
Гаф! Какво изяде главата на Петя  Дикова?

Дъщерята на Аня Пенчева посрещна новия сезон в Би Ти Ви като репортерка. Сега ранните часове на уикенда са заети от доста неопитните Бесте Сабри и Митьо Маринов. За разлика от Диляна Любенова, Пипи поне остана в телевизията. Единствената й задача е да е да прави интервюта с известни артисти и музиканти.

Голям гаф с гостуването на певицата Вики Терзийска от група „Мастило“ изяде хляба на Петя.  Интервюто беше на живо и бе нагледен пример за рисковете на директното излъчване.

7-годишната Маргарита и тригодишната София се държаха безобразно при Дикова, която със сигурност няма да забрави никога на какво изпитание бе подложена. Оказва се, че децата добре познават Дикова още преди да прекрачат входа на студиото.

Малките не спряха да говорят глупости. Не седнаха дори за секунда на диваните, вкараха в ужас както водещата, така и операторите. Най-шокираща бе реакцията на двете госпожици на въпроса какво готвят в кухнята с майка си, като без да се притесняват, те спокойно отговориха: "Лай.а".

Въпросът към голямата Маргарита докара най-големи притеснения на водещата. Дикова я попита дали в момента я гледат нейната учителка и съучениците й, а наследницата на Вики каза: „Не, защото всички мразят Би Ти Ви”. „Ама защо всички да мразят Би Ти Ви?", запелтечи Дикова, но така и не получи отговор.

Всичко това ядосало много Антон Хекимян и той решил да я свали от ефир, защото не може да овладее ситуацията в студиото.

Източник: hotnews.bg