декември 11, 2023

Гала сънена в ефир навръх 10 години На кафе – какво се подава от роклята й?!

https://kliuki.net/kliuki/gala-sanena-v-efir-navrah-10-godini-na-kafe-kakvo-se-podava-ot-roklyata-y/142687 Kliuki.net
Гала сънена в ефир навръх 10 години На кафе – какво се подава от роклята й?!

Гала се появи сънена в ефир навръх 10 години На кафе и зрителите забелязаха, че се е издънила с роклята си

Гала се появи сънена в ефир навръх 10 години На кафе, забеляза Kliuki.net!

Водещата на предаването определено беше много елегантна, но зрителите не пропуснаха да обърнат внимание, че прекрасната й рокля я издъни пред всички.

[caption id="attachment_62350" align="alignright" width="300"]Гала сънена в ефир - издъни се с роклята си навръх 10 години На кафе Гала сънена в ефир - издъни се с роклята си навръх 10 години На кафе[/caption]

Всъщност Гала просто не е догледала, докато се е обличала и е позволила на черните дантели да напомнят за себе си, шегуват се в мрежата по неин адрес.

Днес Гала е щастлива, защото чукна цели 10 години на продукцията На Кафе.

През това време тя се задържа на екран, въпреки критиките и мненията на някои, че се е изчерпала. Очевидно родните дами продължават все така да сядат пред телевизорите, докато Гала разговаря с гостите си и предлага интересни репортажи на различни теми.

Блондинката винаги предизвиква реакции в двете крайности, но пък не са малко тези, които редовно я хвалят за подбора на личностите и актуалните въпроси.

Други пък твърдят, че Гала има предпочитание към някои особи и ги кани до втръсване. Сред тях например са Антония Петрова и певицата Мария.

Сигурно си плащат, обобщават възмутени от присъствието им потребители. Гала обаче няма нужда да дава пари, за да бъде оценена като професионалист, макар и не всички да споделят тази оценка.

Така или иначе, Гала отпразнува повода в компанията на част от своя екип, а снимките показват атмосферата в студиото. Изненадата беше пълна, когато от тавана се изсипаха цветни конфети, а всички започнаха да се смеят от вълнение.

Вижте сами как се появи в ефир днес Гала!

[gallery link="file" ids="62351,62352,62353"]