септември 28, 2023

Гала - серийна разбивачка на семейства (Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/gala-seriyna-razbivachka-na-semeystva-podrobnosti/146428 Kliuki.net
Гала - серийна разбивачка на семейства (Подробности)

Гала е доста далеч от благоприличния имидж, който си гради

Гала като разбивачка на не едно и две семейства. Просто звучи неправдоподобно, като си представим хрисимия образ от екрана. Но е истина. И тези й изпълнения не са от вчера.

Слабостта й към успели и женени мъже датира още от студентските й години във Велико Търново. Оттогава е и псевдонима й Гала, свързан с първата й любов.

[caption id="attachment_91514" align="alignleft" width="300"]Гала си пада по женени мъже Гала си пада все по женени мъже[/caption]

Тя е със студент художник, който освен че е женен, е и почитател на Салвадор Дали. От Пловдив е и доста заможен, със собствена фирма на името на Дали, което доста впечатлило дългокосата тъмноруса красавица. Тогава тя все още е известна със истинското си име Галина Тенева. И когато бъдещият художник започнал да мечтае и да се изживява като един бъдещ Дали, то съвсем естествено жената до него да иска да бъде като музата на Дали – Гала.

И така студентката Галина става Гала. Връзката с бъдещия Дали се оказва нетрайна и не издържа във времето, но пък остава псевдонима Гала, с който водещата е известна и до днес.

Връзката и последвалата раздялата със семейния мъж не обърква следването на Гала, тя успява да се дипломира като педагожка, но голямата й мечта е ВИТИЗ.

Няма успех в кандидатстването и отпрашва за Пловдив, където се включва в някаква татрална школа. От тази школа е и следващият й женен обект, също художник, който освен съпруга си имал и дете. Но и той не се оказва голямата й любов и съвсем естествено се стига до раздяла, научиха от hotarena.net.

За голямата си любов самата водеща загатва – актьора Димитър Горанов. Съдбовната среща станала в родния му град Пловдив. Но Гала не успяла и него да задържи и след раздялата тя вече е в София.

Тук животът й протича като някакъв водовъртеж. Среща се с Дим Дуков, който използва косата й за своите фризьорски изяви, после премина през доста нашумялото навремето „Супершоу Невада”, после водеща на едно-две телевизионни предавания, докато стигне до върха в кариерата си на водеща, предаването „На кафе”.

И така, междувременно в живота й влиза следващият семеен мъж и баща на момиченце, Константин Будев, преуспяващ тогава бизнесмен. Без никакви скруполи амбициозната дама успява да го разведе и заведе до олтара, въпреки че многократно самата тя се е обявявала против брака. Причината за тази й неочаквана стъпка била бременността й, такива са нейните обяснения.

Макар скрепена с брак и връзката с бащата на единствената й дъщеря не издържа дълго. За развода Гала дълго мълчеше.

Стигнахме до поредната, засега последна връзка на Гала с чужд съпруг, Стефан Николов. И понеже Росица, към онзи момент съпруга на Стефан, се бори да запази семейството си и бащата на няколкомесечното си бебе, водещата започва една изкуствена медийна война срещу нея. Колкото и с непочтени методи да си служи, успява. Младият бизнесмен е втория семеен мъж, когото русокоската развежда и вече девет години тя живее на семейни начала със седем години по-младия от нея Стефан.