март 28, 2024

Гала унижи Лияна в "На кафе" заради поведението й във ВИП Брадър

https://kliuki.net/kliuki/gala-unizhi-liyana-v-na-kafe-zaradi-povedenieto-y-vav-vip-bradar/141802 Kliuki.net
Гала унижи Лияна в "На кафе" заради поведението й във ВИП Брадър

Певицата за пръв път видя какво всъщност е мнението на всички съквартиранти и зрители за нея

На истинско унижение в ефир беше подложена Лияна тази сутрин. В предаването си "На кафе" Гала излъчи непоказвани кадри от интервюто с чалгаджийката, засягащи поведението й в Къщата на ВИП Брадър. И по-конкретно, безогледните й свалки първо с Тервел Пулев, а след това с Павел Чернев и Мариан Кюрпанов.

[caption id="attachment_56095" align="alignleft" width="300"]Лияна за пръв път се видя как е изглеждала отстрани Лияна за пръв път се видя как е изглеждала отстрани[/caption]

Така певицата беше изправена за пръв път пред грозната действителност без да има как да увърта, че е гледала на всеки един от тях "като на братче". "Какво братче бе, Лили, Павел си навря лицето в гърдите ти", не издържа на нелепите приказки дори и опитната водеща. Естествено, не беше подминат и прословутият момент, когато Тервел бръкна под хавлията на чалгаджийката. И макар ясно да се вижда, че ръката му е на едно доста интимно място, тя упорито си твърди, че боксьорът я е хванал за бедрото. И тя охкала, защото я боляло.

За капак на всичко, Гала пусна на Лили да изгледа коментарите на другите съквартиранти за нея. Които не бяха особено ласкави. "Тя е такава, разбира единствено от бой. Мъжът й трябва да я набие, за да й дойде акъла", изцепи се първата изгонена от шоуто - Еделвайс. "Не е вината само в Тервел. Лияна му се увърташе. Какво прави тя в леглото му нощем? Не той ходеше при нея, а тя при него", заяви и Ваня Червенкова.

Вижте и вие какво унижение понесе Лияна в ефир. Видеото с нея започва от 52 минута.

[gallery link="file" ids="56096,56097"]