април 24, 2024

Галена и Галин умилиха всички с любовта си! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/galena-i-galin-umiliha-vsichki-s-lyubovta-si-snimki/142826 Kliuki.net
Галена и Галин умилиха всички с любовта си! (СНИМКИ)

Галена и Галин умилиха всички с любовта си – доказаха, че нищо не може да ги раздели

Галена и Галин умилиха всички с любовта си, видя Kliuki.net!

Двойката предизвика възхищение в околните, защото си позволи да покаже нежности на обществено място.

[caption id="attachment_63441" align="alignright" width="300"]Галена и Галин умилиха всички с любовта си Галена и Галин умилиха всички с любовта си[/caption]

Галена и Галин често са заедно, дори, когато тя има участие, той сяда в заведението и я чака да приключи, разказват запознати. Рядко обаче те стигат дотам, че да демонстрират силните си чувства един към друг.

Галена и Галин доказаха, че нищо не може да ги раздели – нито хорските приказки, нито слуховете, че поведението й дразни мъжа й.

Наскоро те дори се венчаха в чужбина, въпреки че церемонията не беше официална и не може да се определи като законен брак.

Галена и Галин обаче са от толкова време близки, че не е нужно непременно да скрепяват отношенията си с подпис. Важното е, че са все така задружни и умеят да се забавляват в компанията си.

Фолк звездата е особено разкрепостена на изявите си, но сърцето й принадлежи само на Галин, което е повече от очевидно. Феновете й също се радват на топлата й връзка с Галин и са убедени, че те могат да се справят с всички предизвикателства на живота.

Наследникът им Стефан също им дава поводи, както за грижи, така и за приятни емоции, но това ги сплотява съвсем. Родителите правят всичко възможно, за да поощряват талантите му и явно момченцето не е лишено от нищо.

Вижте сами каква гореща любов гори между Галена и Галин!

[gallery link="file" ids="63442,63443,63444"]