април 14, 2024

Галена и Преслава в остър конфликт – загърбиха завинаги приятелството си!

https://kliuki.net/kliuki/galena-i-preslava-v-ostar-konflikt-zagarbiha-zavinagi-priyatelstvoto-si/142486 Kliuki.net
Галена и Преслава в остър конфликт – загърбиха завинаги приятелството си!

Галена и Преслава влязоха в остър конфликт, с тяхното приятелство е свършено, обсъждат ги във фолк средите

  Галена и Преслава бяха единствените във фолка, които се радваха на искрено приятелство и мили отношения…

Вече е свършено с това, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_60984" align="alignright" width="300"]Галена и Преслава в остър конфликт заради певица на годината Галена и Преслава в остър конфликт заради певица на годината[/caption]

Красивите конкурентки се омаяха от славата и влязоха в остър конфликт, писа изданието hotnews.bg по информация на ПИК. От няколко седмици те не спират да си подхвърлят злобни подмятания зад гърба си, които допълнително създават почва за интриги в средите им.

Галена започнала първа с това, че тя ще е певица на годината и ще детронира Преслава завинаги.

След като Преслава научила, тя се вбесила от заканите й и веднага пуснала заядлива реплика по неин адрес. По думите й просташката визия на Галена нямало да й позволи никога да бъде първа по нито един критерий.

Последвала ожесточена война, а сега Галена и Преслава се подминават, все едно са напълно непознати. Не е тайна, че те много се уважаваха и ценяха като колежки. Всяка една от тях твърдеше, че творчеството на другата неслучайно се цени от феновете.

Уж нямаше вражда и не трябваше кариерата им да е причина да се стигне дотук, а в крайна сметка се получи точно обратното. Почитателите обаче все още се надяват двете да заровят томахавките и да намерят съгласие по темата.

„Не трябва да позволяват и на околните да наливат масло в огъня, защото те само това чакат!”, съветват ги още във виртуала.

А вие как ще коментирате скандала между Галена и Преслава?!