декември 09, 2023

Галена на наградите – виж как развя тяло в лоша форма! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/galena-na-nagradite-vizh-kak-razvya-tyalo-v-losha-forma-snimki/142777 Kliuki.net
Галена на наградите – виж как развя тяло в лоша форма! (СНИМКИ)

Галена на наградите развя тяло в не особено добра форма, коментират я в мрежата

Галена на наградите показа не особено стегнато тяло, видя Kliuki.net!

Въпреки това, тя се беше пременила само в трико и смело разходи стройните си крачета и не толкова приятните за окото си задни части.

[caption id="attachment_63041" align="alignright" width="188"]Галена на наградите с трико - показа не особено добра форма Галена на наградите с трико - показа не особено добра форма
сн.: БУЛФОТО[/caption]

За учудване на всички, напоследък Галена явно е пропускала да работи за тази област от фигурата си, която определено е увиснала, коментират я в мрежата.

[caption id="attachment_63042" align="alignleft" width="198"]Галена на наградите - доволна, че стана Певица на годината Галена на наградите - доволна, че стана Певица на годината
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Проблемът не е чак така сериозен и всъщност Галена на наградите ядоса аудиторията, защото си позволи да покаже прекалено много от себе си.

Не й се случва за първи път, но смелото й решение да лъсне само по чоропогащник, определено не се хареса на всички. Да, обожателите й пляскаха доволни от гледката, но истината е, че Галена отдавна не е онова момиченце, което следва да си позволява подобни провокации, смятат по-консервативно настроени потребители.

„Едно, че е майка, второ, че е дама на средна възраст, няма нужда от излагации!”, гласят реакциите.

Галена обаче не свали усмивката от лицето си и беше доволна, защото в крайна сметка стана Певица на годината.

Нямаше как от този факт и почитателите й да не изпаднат в екстаз и да й благодарят за творческите проекти през изминалите месеци.

А вие вижте в каква форма беше Галена на наградите!