май 02, 2024

Галена с тоалет за пет бона на концерта на Пайнер

https://kliuki.net/kliuki/galena-s-toalet-za-pet-bona-na-koncerta-na-payner/145619 Kliuki.net
Галена с тоалет за пет бона на концерта на Пайнер

Галена смени три тоалета на концерта, кой от кой по-излагащиГалена хвърли лудата сума за сценични тоалети, които я направиха за смях

Галена се е изръсила с пет бона за тоалетите, с които се появи на концерта на Пайнер преди седмица. Изпълнителката на компанията е пръснала лудата сума за трите различни сценични облекла, с които се появи в НДК. Само дето, въпреки колосалната сума, не успя да впечатли феновете. Дори напротив.

[caption id="attachment_86416" align="alignleft" width="300"]Галена Галена[/caption]

Зрителите на концерта направиха на пух и прах певицата от подигравки заради дрехите й. Които, колкото и скъпи да са, я направиха да изглежда евтина в очите на почитателите си, коментират онлайн потребителите. Две от дрешките буквално не скриваха най-интимното местенце на Галена, която очевидно нямаше никакви проблеми с това. Дори напротив.

Особени критики предизвика дългата черна рокля, която Галена беше облякла. И която на пръв поглед изглеждаше стилно и изчистено. Докато певицата не направи една крачка. При това елементарно движение лъсна абсолютно всичко, скрито под роклята, благодарение на цепката, стигаща до кръста й. И под всичко, имаме предвид всичко, най-вече липсата на долно бельо, видяха и от hotarena.net.

Следвайки "светлия" пример на колежката си, Райна също беше пропуснала бельото. Прозрачната й рокля, която изобщо не скриваше това под нея, излязла на изпълнителката малко под хиляда лева, издават запознати. Не толкова разточителна за тоалета си е била Ани Хоанг. Гаджето на Люси Иларионов е дала "едва" 500 лева за роклята си, което, в сравнение с тоалетите на колежките й, си е направо без пари, смеят се онлайн потребителите.

Не е ясно с колко се е изръсила Емилия - друга, освен Галена, която реши да си покаже всичко на сцената на Пайнер в опит да привлече вниманието към себе си.