април 15, 2024

Галена се размаха на сцена с мини поличка - феновете пощуряха!

https://kliuki.net/kliuki/galena-se-razmaha-na-scena-s-mini-polichka-fenovete-poshturyaha/142623 Kliuki.net
Галена се размаха на сцена с мини поличка - феновете пощуряха!

Галена се размаха на сцена с мини поличка – феновете пощуряха доволни от купона дни преди празника

Галена се размаха на сцена с мини поличка и зарадва купонджии дни преди празника на виното и любовта!

[caption id="attachment_61955" align="alignright" width="300"]Галена се размаха на сцена с мини поличка - феновете пощуряха Галена се размаха на сцена с мини поличка - феновете пощуряха[/caption]

Kliuki.net забеляза, че фолк дивата определено не пести никакви усилия, за да пощури феновете си. Неслучайно, когато тя има участие, заведенията са пълни.

Партито с Галена е гарантирано – тя не само представя своите хитове, но и редовно предлага пикантни гледки откъм прелестите си.

Този път Галена не пропусна да се приведе дълбоко към земята, което направи околните съпричастни с това, което носи под тази мини поличка.

Палавото облекло на певицата побърка клиентите в клуба и те не спираха да вдигат наздравици. Галена така ги разгорещи, че сега покрай 14 февруари хората ще ги държи дълго хубавото настроение.

Иначе не може да се каже лоша дума за стайлинга на Галена, защото напоследък тя определено внимава и изглежда особено добре. Нали се изявява и като моден дизайнер – би било срамота, ако е обратното, обсъждат в мрежата Галена.

Всъщност Галена винаги е широко коментирана, при това все в двете крайности, но това май за родния шоубизнес си е напълно нормално...

Така или иначе, Галена си знае, че винаги е ценена и обожавана от почитателите си, защото умее да привлича вниманието им.

Ето как го направи и как разпали пожар с тази мини поличка – вижте Галена!

[gallery link="file" ids="61956,61957,61958"]