април 26, 2024

Галена забрави Галин, палува с непознат?! (Уличаващи снимки)

https://kliuki.net/kliuki/galena-zabravi-galin-paluva-s-nepoznat-ulichavashti-snimki/142558 Kliuki.net
Галена забрави Галин, палува с непознат?! (Уличаващи снимки)

Галена съвсем забрави, че е обвързана жена при това с дете, нахвърли се без свян на мъж на средна възраст

Галена е сред най-дискутираните звезди в родното поп фолк пространство. Певицата, станала известна с палавото си клипче във ваната, упорито се опитва да убеди феновете си, че вече е примерна жена и половинка на вафления бос Галин. Както и още по-примерна майка на малкия им син Стефан.

[caption id="attachment_61471" align="alignright" width="193"]Кой е мъжът с Галена? Кой е мъжът с Галена?[/caption]

Поведението на Галена обаче крещи друго. Въпреки напъните си, по участия Галена демонстрира доста разюздано поведение. Което не отговаря на примерния образ, който се мъчи да си изгради, коментират очевидци. На едно от последните си участия изпълнителката без свян се гушкала с мъж на средна възраст. Двамата изглеждали особено близки, а по думите на гости на заведението Галена нямала нищо против вниманието на господина.

Интересно къде ли е в този момент половината на звездата - Галин? И има ли изобщо представа какви ги върши благоверната му, чудят се феновете. Самоличността на господина, сниман в опасна близост с Галена все още не е изяснена. Не е изключено и той да е просто фен на изпълнителката. В такъв случай обаче редно ли е тя да допуска почитателите си, особено тези от мъжки пол, до такава голяма близост с нея, чудят се форумци.

[gallery link="file" ids="61472,61473,61474"]