април 26, 2024

Галин изненада Галена с тузарско парти за ЧРД (Снимки от купона)

https://kliuki.net/kliuki/galin-iznenada-galena-s-tuzarsko-parti-za-chrd-snimki-ot-kupona/160138 Kliuki.net
Галин изненада Галена с тузарско парти за ЧРД (Снимки от купона)

Галена чукна 35, фолк звездата празнува рожден ден като кралица

Галена празнува вчера рожден ден. Фолк певицата този път не бе сред феновете си за празника. Заради заразата тя го отбеляза само с най-близките си. Певицата се снима с торта и към публикацията в социалната мрежа написа, че е свикнала да се чувства по-различно в този ден защото й липсва публиката. Тя благодари на почитателите си, които я засипаха с мили пожелания и сподели с тях, че в техните съобщения личи цялата им обич. А това е най-прекрасния подарък, който някога е получавала. [caption id="attachment_165516" align="aligncenter" width="524"]Галин изненада Галена с тузарско парти за ЧРД (Снимки от купона) Галена на рождения си ден вкъщи
Смимка: Инстаграм[/caption] И въпреки, че Галена не се е подготвяла за купон на рождения си ден, вечерта Галин й направи изненада. В заведението „Калоянова крепост”, което той стопанисва се състоя тузарско  парти за любимата му половинка.Галин изненада Галена с тузарско парти за ЧРД (Снимки от купона) - Снимка 2Галин изненада Галена с тузарско парти за ЧРД (Снимки от купона) - Снимка 3Галин изненада Галена с тузарско парти за ЧРД (Снимки от купона) - Снимка 4 [caption id="attachment_165518" align="aligncenter" width="473"]Галин изненада Галена с тузарско парти за ЧРД (Снимки от купона) - Снимка 5 А ето и фотоси от вечерния купон в "Калоянова крепост"
Снимки: Инстаграм[/caption] Мъжът на фолк дивата украси залата с тематична украса с балони и звезди и с надпис „Честит рожден ден Галена” . На семейната снимка, която двамата са си направили се виждат не една, а две торти за празника на певицата. На друго фото е снимана корона, която украсява първата буква от името на рожденичката, в комбинация с красиви пролетни цветя. Неин фен й пише: „Бъди здрава, ти и всеки когото обичаш! Кралица!!! ОБОЖАВАМ ТЕ! ❤️❤️❤️ Весел празник!” А самата тя сподели: "Не бях подготвена за тази изненада, но ме зарадва? Обичам ви!?"