април 25, 2024

Галя на Азис възседна маса след див запой

https://kliuki.net/kliuki/galya-na-azis-vazsedna-masa-sled-div-zapoy/143893 Kliuki.net
Галя на Азис възседна маса след див запой

Галя на Азис умее да се забавлява, но този път май прекали, обсъждат я в мрежата

Галя на Азис възседна маса след див алкохолен запой, забеляза Kliuki.net.

Моделката е толкова буйна, че дори не помни какви ги е вършила в този момент, както сама си призна в мрежата. Тя и двойничката на Николета – Бояна Маринова, се събрали и здраво налетяли на чашките.

[caption id="attachment_72518" align="alignright" width="300"]Галя на Азис Галя на Азис и Бояна Маринова в див купон с няколко бутилки[/caption]

След това настанал Содом и Гомор. Двете дори запаметили разгула си, а феновете само това чакаха... Реакциите са красноречиви.

Някои се хванаха за главата, други им се радват на лудостта и ентусиазма. „Какво се случва тук?!”, „Пияна жена, какво по-смешно има...”, „И после, къде се озовахте, под масата?!”, „Не вярвам на очите си, вие сте ненормални!”, гласят отзивите във виртуала.

Галя на Азис наскоро беше дама на абитуриентски бал. Тя се спретна в такава рокличка, че засенчи всички млади парчета, които току-що са завършили училище.

Представяме си какво е било във въпросната вечер, щом на един регулярен купон Галя на Азис и Бояна са способни на това.

Е, картинката подсказва достатъчно, останалото са възклицания на потребителите, които трудно успяват да свържат нормално изречене при вида на тази гледка.

А вие дали можете да се похвалите с подобна изцепка?!

Съмняваме се – вижте какви ги върши Галя на Азис!