април 19, 2024

Галя от Каризма работи като гардеробиерка в Англия!

https://kliuki.net/kliuki/galya-ot-karizma-raboti-kato-garderobierka-v-angliya/143689 Kliuki.net
Галя от Каризма работи като гардеробиерка в Англия!

Галя от Каризма живее като съвсем обикновена англичанка, не желае да чува за България

Галя от Каризма се препитава като гардеробиерка в Англия! Някогашната звезда от хитовия дует Каризма избяга от България и води живот на средностатистическа англичанка в Лондон. От Kliuki.net научихме от достоверен източник, че Галя от Каризма е в английската столица, където се лекува от сериозно заболяване.

[caption id="attachment_70757" align="alignleft" width="300"]Галя от Каризма работи като гардеробиерка в Лондон Галя от Каризма работи като гардеробиерка в Лондон[/caption]

Това всъщност е и причината за решението й да напусне България тихомълком. Скандалният Ицо Петрофф, който е запознат с кирливите ризи на родния хайлайф, е категоричен, че сценичната половинка на Миро е заминала на Лондон не само заради проблема си с дрогата, ами и заради нещо, с което както можеш да живееш, така и да умреш ненадейно.

И макар да не го казва в прав текст, феновете веднага заподозряха за какво точно говори Петрофф в интервюто си за вестник "Шоу". Както знаете, преди две-три години софийски лекар издаде, че родна, изключително популярна певица, е болна от СПИН. Медикът не пожела да каже името й, само издаде, че въпросната звезда е имала връзка с тъмнокож мъж. И заради болестта напуска България, за да се лекува.

Буквално дни след това Галя от Каризма изчезна и от тогава не се е чувало нищо за нея. А и е публична тайна, че тя имаше вземане-даване с чернокож. Естествено, всичко това си остана в сферата на слуховете. Факт е обаче, че в момента Галка Малка е в Лондон, където работи като гардеробиерка в един от най-елитните лондонски вариете театри. И не иска и да чуе да се връща в България.