март 29, 2024

Гентиана Халити припадна от ниско кръвно

https://kliuki.net/kliuki/gentiana-haliti-pripadna-ot-nisko-kravno/144118 Kliuki.net
Гентиана Халити припадна от ниско кръвно

Гентиана Халити припадна от ниско кръвно, моделката събра границите на 80/75

Гентиана Халити преживя критична ситуация снощи, научи ексклузивно Kliuki.net.

Моделката е припаднала заради ниско кръвно, но по-опасният момент е бил, че е събрала границите. Така в един момент тя се озовала със стойности от 80/75, сподели самата тя.

[caption id="attachment_76646" align="alignright" width="300"]Гентиана Халити Гентиана Халити припадна от ниско кръвно[/caption]

Изглежда купонът е бил доста бурен в дискотеката, а Гентиана Халити признава, че е заклета пушачка. Освен това е с крехка фигура, въпреки мускулите си, което допълнително предполага, че надали се е хранила добре напоследък. И умората също си е казала думата вероятно.

Резултатът е, че Гентиана Халити е опряла до спешна помощ. Лекарите са й върнали силите, вливайки й специален разтвор, който регулира кръвното налягане.

Гентиана Халити вече е добре, както успокои своите фенове тя, но е била стресната сигурно, че за малко може да „финишира” по нейните думи. Време е за почивка, зоват я нейните последователи.

Гентиана Халити го раздава работещо момиче и не се разсипва от ваканции, както повечето звезди у нас. Тя се труди в клуб, където съчетава задълженията с приятното, но така или иначе, почти всяка вечер е на крак и може би наистина трябва да се оттегли за известно време.

Ето как Гентиана Халити прикова вниманието на всички с нелепата си случка.