октомври 04, 2022

Георги и Бориса в лют скандал в Къртицата - виж как крещят и блъскат!

https://kliuki.net/kliuki/georgi-i-borisa-v-lyut-skandal-v-karticata-vizh-kak-kreshtyat-i-blaskat/142946 Kliuki.net
Георги и Бориса в лют скандал в Къртицата - виж как крещят и блъскат!

Георги и Бориса заформиха лют скандал в Къртицата, останалите се наложи да ги усмиряват

Георги и Бориса за малко да се сбият в Къртицата, видя Kliuki.net!

Всъщност те са били на ръба на физическа саморазправа и това е станало причина останалите да ги усмиряват. От предаването съобщиха, че дори охраната се е изправила на нокти след крясъците и блъскането по масата.

[caption id="attachment_64387" align="alignright" width="300"]Георги и Бориса в лют скандал в Къртицата Георги и Бориса в лют скандал в Къртицата[/caption]

Бориса Тютюнджиева останала недоволна от ниските температури в спалнята, което я е докарало до истерия. ММА боецът Георги Стоянов обаче се оказа, че съвсем не е кавалер.

Той не е влязъл в положението на моделката и се нахвърля срещу нея с обидни думи. Георги и Бориса си разменят особено грозни реплики. „Ти може ли да си толкова проста овца, ма?!”, овика я той.

Бориса явно се опитва да се защити, като му заявява да не й обяснява каква е, но тогава Георги тотално откача и удря с юмруци по масата. А във видеото ТУК следва продължението и как Бориса го определя като "помияр".

Заселниците нямали друг избор, освен да ги разтърват, защото е щяло да се стигне до нещо много по-страшно. Изглежда в Къртицата няма значение кой мъж, кой жена, яростта и агресията могат да се излеят всеки момент и да нанесат опустошителни поражения.

Разбира се, че лютият скандал между Георги и Бориса, ще стане причина за поредното разделение на лагери в Базата.

Вижте сами как зверски се скараха Георги и Бориса!