май 02, 2024

Георги Илиев кръстил яхтата си на Мая (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/georgi-iliev-krastil-yahtata-si-na-maya-snimki/144385 Kliuki.net
Георги Илиев кръстил яхтата си на Мая (Снимки)

Георги Илиев посветил плавателния съд на съпругата си, в знак на обич

Георги Илиев е нарекъл яхтата си "Маями" не заради слабост към американския град. Покойният бос на ВИС е кръстил луксозния плавателен съд по този начин в чест на съпругата си - Мая. В онлайн пространството се появиха снимки, показващи лукса, на който са се наслаждавали както Георги Илиев и Мая, така и приятелите им, поканени за купони на борда на яхтата.

[caption id="attachment_78456" align="alignleft" width="300"]Георги Илиев кръстил яхтата си на Мая Георги Илиев кръстил яхтата си на Мая[/caption]

В обстановката правят впечатление тежките, дървени маси и столове, както и луксозните мраморни тоалетни. Спалнята на семейството е огромна и напълно се писва в имиджа на мафиот, който Георги Илиев си беше изградил приживе.

Запознати издават, че Илиев се е бръкнал с цели четири милиона лева, за да се сдобие с плавателния съд. В деня на смъртта му, когато неизвестен снайперист го простреля смъртоносно пред заведението му в Слънчев бряг, яхтата е била закотвена в пристанището край курорта.

Малко след това Мая Илиева продава яхтата, за която се знае, че е сред любимите вещи на съпруга й. Нещо повече, вдовицата се отървава от плавателния съд, кръстен на нея, за двойно по-малка сума, отколкото Георги Илиев я е купил. Братя Диневи са купувачите на яхтата Маями, с която се сдобиват "само" за два милиона лева.

[gallery link="file" ids="78457,78458,78459"]