март 29, 2024

Георги Илиев наплашил Мая – търси врачки за всяка любов!

https://kliuki.net/kliuki/georgi-iliev-naplashil-maya-tarsi-vrachki-za-vsyaka-lyubov/143589 Kliuki.net
Георги Илиев наплашил Мая – търси врачки за всяка любов!

Георги Илиев така е наплашил Мая, че тя хуква на врачки при всяка любовна тръпка

 

Георги Илиев е всял страх в сърцето на Мая!

Убийството му не само я лиши от съпруг, а и нанесе тежка душевна травма в нея, разказват близки от кръга й, научи Kliuki.net.

Мая Илиева отдавна гледа напред и е готова да изживее отново и отново любовта. Но при всяка тръпка, която се появи на хоризонта, тя хуква при врачки с идеята да узнае бъдещето.

[caption id="attachment_69918" align="alignright" width="300"]Георги Илиев Георги Илиев наплашил Мая, тя търчи при врачки за всяка любов[/caption]

Истината е, че смъртта на Георги Илиев я наплашила дотолкова, че тя не смее да създаде сериозни отношения, защото очаква да се случи най-лошото... Специалисти обясняват, че това е напълно нормално, тъй като опасенията идват от подсъзнанието, макар и да нямат своето логично обяснение.

Факт е, че наскоро Мая Илиева била пак при гадателка, за да й обрисува какво й предстои с поредната изгора. Мая Илиева забила с десет години по-младо гадже, писа изданието „Всеки ден”, предава HotArena.net.

Кавалерът, който предизвикал интереса на вдовицата на Георги Илиев, въртял бизнес в сферата на енергетиката. Мая Илиева веднага дотърчала до известна дама медиум, която обслужва богаташи в столицата.

Тя пристигнала с трима охранители и с Мерцедес. Надявала се да не бъде забелязана, но съседите веднага обърнали внимание на кохортата й. Мая Илиева се притеснявала да обявява обществено с кого е, защото е и суеверна.

Тя не иска нищо да помрачи щастието й, категорични са запознати. Жената на Георги Илиев последно беше официално с Николай Иванов – Шванца, но откакто скъсаха, се чуват само слухове за трепетите й.

А сега тя се надява да е намерила истински партньор, достоен за нея, почти колкото беше Георги Илиев...