април 23, 2024

Георги на Русата Златка скочи на Джийсън! Виж как го заплаши

https://kliuki.net/kliuki/georgi-na-rusata-zlatka-skochi-na-dzhiysan-vizh-kak-go-zaplashi/141758 Kliuki.net
Георги на Русата Златка скочи на Джийсън! Виж как го заплаши

ММА боецът не се трогна от призивите за мир на певеца

Половинката на Златка Райкова - Георги, е отговорил на извинителнoто съобщение на Джийсън Брад Люис. Изглежда ММА боецът не се е трогнал особено от опитите на певеца да изкара тормоза над плеймейтката безобидна игра и в отговор му изпрати краткото и ясно "ЩЕ ТЕ УБИЯ ОТ БОЙ, ДА ЗНАЕШ". И за да подсили ефекта от думите си, Георги е изпратил посланието си с главни букви, видяха от hotarena.net.

[caption id="attachment_55770" align="alignright" width="230"]Гаджето на Русата Златка се закани на Джийсън Брад Люис Гаджето на Русата Златка се закани на Джийсън Брад Люис[/caption]

"Ще има екшън. Явно Георги много е набрал на Джийсън", коментират феновете. Не се знае обаче дали всичко това не е просто постановка между двамата. Припомняме ви, че от kliuki.net разкрихме, че Джийсън и Георги всъщност са... братовчеди! И цялата история, в която певецът тормози плеймейтката в Къщата, а гаджето й му се кани отвън, е просто постановка, целяща да изкара Златка жертва. И да й помогне да спечели голямата награда.

Най-малкото защото смс-ът, за който се твърди, че е изпратен от Джийсън, изглежда фалшив. Съобщенията, изпратени от iPhone, не изглеждат по този начин. Видът на съобщението на певеца силно наподобява чата на Фейсбук в старата му версия. Да не говорим, че на един СМС задължително трябва да пише над текста Jeason Brad Lewis on mobile".

Дали наистина цялата тази драма няма да се окаже просто евтин рекламен трик? Предстои да разберем.