май 08, 2024

Георги на Жени и Тачо отива при социалните?

https://kliuki.net/kliuki/georgi-na-zheni-i-tacho-otiva-pri-socialnite/145081 Kliuki.net
Георги на Жени и Тачо отива при социалните?

Георги на Жени и Тачо е сериозно стресиран след пиянските им изпълнения във ВИП БрадърГеорги на Жени и Тачо ще бъде подложен на проверка от социалните доколко се чувства добре с майка си и татко си

Георги на Жени и Тачо може да бъде изпратен в социален дом. Възможността за това е напълно реална след пиянските изцепки на майка му и баща му във ВИП Брадър. Това разяри доста родителски организации и те незабавно призоваха Агенцията за закрила на детето да се намеси и да изведе петгодишното дете от пагубното влияние на родителите му.

[caption id="attachment_82952" align="alignright" width="300"]Георги на Жени и Тачо може да им бъде отнет Георги на Жени и Тачо може да им бъде отнет[/caption]

Освен алкохолните прояви, повод за гняв предизвикаха и откровенията в ефира, които Жени на прави за интимния си живот със съпруга си. Които бяха излъчени в доста ранен час, в който пред екраните има и доста малки деца.

Всичко това притесни сериозно не само зрителите, но и специалистите, които са категорични, че ако поведението на Жени и Тачо е такова и извън Къщата, то синът им определено живее в рискови условия, които няма как да не се отразят в последствие и на психиката му. Певиците Камелия Воче и Кали също коментираха, че Георги на Жени и Тачо не получава особено добър пример от тях.

Още повече, че и двамата не скриха, че тези караници и скандали помежду им са кажи-речи ежедневие. Затова от Агенцията за закрила на детето са решили да разследват случая, за да видят в каква точно среда живее малкият Жорко и до колко тя представлява риск за него и за психичното му здраве, научиха ексклузивно от "Ретро", цитирани от Агенция ПИК.

Експерти от Агенцията са категорични, че ако се установи, че поведението на майка му и баща му действително е неприемливо и опасно за него, Жени и Таачо ще бъдат принудени да посещават психолог и детски педагог, за да подобрят средата на живот на детето си. И ако не успеят да преодолеят това си поведение, Георги ще им бъде отнет като последен етап, предвиден от закона в такива случаи.