април 26, 2024

Георги от Къртицата го спукват с гадна мисия - двоен стандарт!

https://kliuki.net/kliuki/georgi-ot-karticata-go-spukvat-s-gadna-misiya-dvoen-standart/143565 Kliuki.net
Георги от Къртицата го спукват с гадна мисия - двоен стандарт!

Георги от Къртицата ще го спукат с гадна мисия, а продукцията си жали своите любимци, недоволстват зрители

Георги от Къртицата ще го спукат с гадна мисия!

Зрелището предстои да се види тази вечер, научи Kliuki.net.

На Жоро определено ще му е трудно в това героично изпитание, но продуцентите са избрали тъкмо на него да го сервират, което ядоса феновете на формата.

[caption id="attachment_69725" align="alignright" width="300"]Георги от Къртицата Георги от Къртицата го спукват с гадна мисия, това е двоен стандарт, реват зрители[/caption]

„Защо на Георги точно?! А си пазите Бориса, нали???”, „Тя е принцеса, нарочно ли ни настройвате?”, изригнаха във виртуала след като разбраха какво го очаква Георги от Къртицата.

Той се завърна, след като отстрани Марина Мицич от играта и веднага го хвърлят в „огъня”. Не съвсем.

[caption id="attachment_69726" align="alignleft" width="300"]Георги от Къртицата Георги от Къртицата защитен отвън, не е честно спрямо него да му дават такава задача[/caption]

Но това, което ще трябва да стори, е не по-малко неприятно. На Георги ще му се наложи да рови в тъмни кутии с хапещи влечуги.

Той няма да има никаква представа за съдържанието вътре и дори ще се пролее кръв, става ясно от анонс за предаването. Това е двоен стандарт, категорични са хората пред екрана.

Според тях някои от участниците се щадят от Иван и Андрей, а други се налага да обират парсата по най-гнусния начин. Кети, Борислав и Георги го отнасяха редовно, а Тютюнджиева например никога не беше подложена на такъв стрес.

Изглежда всички са наясно, че определени звезди в Къртицата са с привилегии, колкото и да се опитват да ни убедят, че това не е така.

А на Георги буквално ще му се стъжни и може да последва гняв от негова страна. Но както му каза Емо Каменов нека стиска зъби още малко, финалът е близо.

Вие как ще коментирате мисията на Георги от Къртицата?!