март 28, 2024

Георги от Къртицата на друг акъл за Дарина – няма да има пони

https://kliuki.net/kliuki/georgi-ot-karticata-na-drug-akal-za-darina-nyama-da-ima-poni/143863 Kliuki.net
Георги от Къртицата на друг акъл за Дарина – няма да има пони

Георги от Къртицата смени намерението си да изпълни обещаното към момиченцето си Дарина

Георги от Къртицата няма да вземе пони на Дарина, както увери всички наскоро.

Това беше мечтата на неговата дъщеря, но той щял да й купи... смартфон. Зрителите на Жените говорят определено се разочароваха от намерението на Георги Стоянов, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_72310" align="alignright" width="300"]Георги от Къртицата Георги от Къртицата няма да купи пони на Дарина[/caption]

„Всяко дете днес се фука с модерен телефон, не е нужно да й угажда на такива прищевки, защото те не учат на нищо... По-удачно е да й вземе животинче, да се научи да се грижи за него!”, съветват родители из нета.

Георги от Къртицата и Дарина бяха гости на предаването по случай 1 юни. Той сподели, че всъщност е много строг татко и не позволява правилата да се нарушават, писа Блиц.

Жоро дори няма да позволи на момиченцето си да се влюбва, защото това можело да стане едва, когато той смята, че е дошло времето. Малката Дарина стоеше послушно и с широко отворени очи до него. Явно наистина е примерна и подложена на сериозен режим.

Георги от Къртицата не давал тя да закъснява и винаги й се карал. И понеже тя била бъдеща жена, трябвало да се научи на чест и достойнство. Георги Стоянов направи е едно добро дело днес.

Той обяви, че ще отдели 10 хиляди лева от печалбата си от Къртицата, която отива в сдружението за деца с онкохематологични заболявания.

Ето какво каза още във видеото ТУК Георги от Къртицата!