май 29, 2023

Георги от Къртицата окрилен от Ивайла – виж как се буди с луди танци! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/georgi-ot-karticata-okrilen-ot-ivayla-vizh-kak-se-budi-s-ludi-tanci-video/142937 Kliuki.net
Георги от Къртицата окрилен от Ивайла – виж как се буди с луди танци! (ВИДЕО)

Георги от Къртицата окрилен от Ивайла Бакалова – събуди се с луди танци, а останалите му ръкопляскаха за уменията

Георги от Къртицата явно е окрилен от намеренията си към Ивайла Бакалова!

Вчера двамата си разменяха сърца, а той призна, че започва да се влюбва, а днес се буди с луди танци и в страхотно настроение, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_64294" align="alignright" width="300"]Георги от Къртицата е окрилен от Ивайла - виж как се буди с луди танци Георги от Къртицата е окрилен от Ивайла - виж как се буди с луди танци[/caption]

ММА боецът определено е във вихъра си, което направи впечатление и на останалите в Базата. Те бяха изумени от новата светлина, в която го видяха, както и от възможностите му – Георги от Къртицата го бива в тези чупки, спор няма, нали?!

Якият мъжага придоби съвсем друг вид, когато чу звуците на любимото си парче. Никой не е предполагал, че рокендролът ще се окаже толкова близко до сърцето на Георги от Къртицата.

Той веднага скочи и започна да извършва палави движения, а жените се ококориха и взеха да търкат очите си невярващо, сигурно си помислиха, че сънуват…

Сред заселниците настана дива еуфория, която зарази даже и тези, които не обичат да ги будят сутрин с дандания.

Личи си, че Георги се надява между него и Ивайла да потръгнат нещата, че дори предвкусва отсега успеха си в тази свалка. Манекенката обаче засега спазва известна дистанция, тъй като навън я гледа детето й.

А вие вижте сами във видеото ТУК - ето как скочи от радост и танцува лудо Георги от Къртицата!