март 29, 2024

Георги от Къртицата си пада не по Ивайла, а по Божидара Бакалова?

https://kliuki.net/kliuki/georgi-ot-karticata-si-pada-ne-po-ivayla-a-po-bozhidara-bakalova/143710 Kliuki.net
Георги от Къртицата си пада не по Ивайла, а по Божидара Бакалова?

Георги от Къртицата се възползва от миската, за да спечели шоуто, изобщо не си е падал по нея

Георги от Къртицата май ще се окаже същински хитряга и стратег. ММА боецът, който не спираше да обяснява колко е истински в шоуто, още от първите седмици взе да го раздава влюбен в Ивайла Бакалова. Уж силните му чувства си изиграха ролята и Георги от Къртицата си осигури до последно подкрепата на манекенката. Което, в крайна сметка, му донесе и победата.

[caption id="attachment_70906" align="alignleft" width="300"]Георги от Къртицата май си пада по Божидара Бакалова Георги от Къртицата май си пада по Божидара Бакалова[/caption]

Оказа се обаче, че чувствата на спортиста не са били съвсем искрени. В това се усъмниха зрителите на шоуто още след края му, когато Жоро заяви, че повече надали ще се вижда с Ивайла, още по-малко пък да я търси. За сметка на това обаче ММА боецът май си пада по... Божидара, сестрата-близначка на Ивайла. В профила си във Фейсбук Георги от Къртицата следва именно дизайнерката, известна с нетрадиционната си ориентация.

Докато за самата Ивайла няма нищо. Това накара феновете да се съмняват, че победителят в риалитито всъщност е използвал бившата Мис България, за да се добере до сестра. Естествено, всичко това е единствено в сферата на предположенията.

Може пък Жоро наистина да си е падал по Божидара, а след това да е харесал Ивайла. Но категоричният й отказ да са заедно да му е подействал като студен душ, коментират форумци.

А вие как мислите? Истински ли бяха чувствата на Георги от Къртицата към манекенката или бяха част от стратегия?