април 25, 2024

Георги от Женени от пръв поглед сваля наред след развода с Гери

https://kliuki.net/kliuki/georgi-ot-zheneni-ot-prav-pogled-svalya-nared-sled-razvoda-s-geri/146547 Kliuki.net
Георги от Женени от пръв поглед сваля наред след развода с Гери

Георги от Женени от пръв поглед го е ударил на живот след раздялата със съпругата си Георги от Женени от пръв поглед бройка момичетата като носни кърпички

Георги от Женени от пръв поглед го е ударил през просото след раздялата си с Гергана. Слуховете все по-упорито говорят, че двамата не са успели да запазят брака си и вече са разведени, а ако съдим по неговото поведение, явно тези слухове са самата истина.

[caption id="attachment_92089" align="alignleft" width="300"]Георги от Женени от пръв поглед го раздава ерген Георги от Женени от пръв поглед го раздава ерген[/caption]

Софтуерният инженер го раздава ерген и буквално сменя момичетата си като носни кърпички. Преди няколко дена той беше забелязан в столичен супермаркет в компанията на млада блондинка, която определено не беше Гери. Очевидци разказват, че двамата се държели за ръка, не спирали да се смеят и изглеждали повече от щастливи заедно. И тъкмо решихме, че явно старият ерген все пак е намерил жена, с която да се чувства добре, се оказа, че тя далеч не е единствената.

Георги от Женени от пръв погледПо време на великденските празници Георги е бил на почивка във Варна, където е бил забелязан да се разхожда по алеята покрай плажа, придружен не от една, а от цели няколко мацки, които не спирали да пърхат около него и да му се умилкват.

Явно най-недолюбваният участник във формата е решил да продължава да живее според старите си навици и да се държи като свободен ерген. Какъвто всъщност е след развода си с Гергана. "То е ясно, той не е способен да поддържа нормална връзка, прекалено самовлюбен е", категорични са онлайн потребителите.

Бившата му половинка Гергана пък се теши след развода в Доминикана, където загатна, че е била на сватба. Но не пожела да уточни дали нейната собствена или е била просто гост.