юни 19, 2024

Георги Стоянов от Къртицата станал звяр заради любовна мъка! (+Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/georgi-stoyanov-ot-karticata-stanal-zvyar-zaradi-lyubovna-maka-snimki/143581 Kliuki.net
Георги Стоянов от Къртицата станал звяр заради любовна мъка! (+Снимки)

Георги Стоянов от Къртицата е станал този агресивен мачо, защото си изпатил много от любовна мъка

Георги Стоянов от Къртицата е звяр с нежно сърце!

ММА боецът е станал опасен противник на ринга, защото си изпатил много от любовна мъка, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_69871" align="alignright" width="300"]Георги Стоянов от Къртицата Георги Стоянов от Къртицата станал звяр заради любовна мъка[/caption]

Тази е и причината Георги въобще да се хвърли в битките. Въпреки, че дядо му е известен шампион по борба, той не последвал примера му. Никола Станчев също считал, че Георги надали ще се изявява в този спорт.

Един ден обаче всичко се преобърнало.

След развода си Георги Стоянов от Къртицата започнал сериозна връзка с момиче на име Симона. Но тя го наранила и се стигнало до раздяла. Той не можел да преживее фактите и се наложило да си намери занимание, което да отвлича мислите му от нея.

Тогава Георги открил, че когато влезе в залата, забравя за всичко и вкарва емоциите си в ожесточен сблъсък с отсрещния.

Признава, че има толкова злоба в себе си, че буквално се преобразява в звяр. Ако можел, дори щял да убива като машина...

Стига да е позволено, той би причинявал контузии и щял да сее смърт след себе си. И ако тези думи ви плашат, то за Георги Стоянов от Къртицата са гордост, защото треньорите му точно този хъс харесали в него.

За нула време той се доказал като първенец в ММА и сега никой не го подценява. Повече от ясно е, че в Базата на Къртицата е истинското лице на Георги.

[gallery link="file" ids="69873,69874,69872"]

Той е крайно агресивен, особено, когато се отнася до жени. В желанието си да защити Ивайла Бакалова от лагера, който я оплюваше, той си показа рогата неведнъж и дори скачаше с юмруци срещу нежния пол.

Сега той е и заподозрян, тъй като новият жокер - синя вода с топче в чаша намеква за връзка с морето, а Георги е родом от Бургас и е хващал кръста на Йордановден.

Голямата болка в живота на Георги Стоянов си остава тайнствената Симона, с която той и до днес поддържа що-годе приятелски отношения (споделя го и преди мач във видеото по-долу).

А характерът му омеква само при вида на малката му Дарина – вижте ТУК наследничката на Георги Стоянов от Къртицата!