февруари 06, 2023

Гергана Дончева е новата на Слави Трифонов? (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/gergana-doncheva-e-novata-na-slavi-trifonov-snimki/143037 Kliuki.net
Гергана Дончева е новата на Слави Трифонов? (Снимки)

Гергана Дончева красавица постоянно се хвалела пред приятелки за близките си отношения със Слави

[caption id="attachment_65055" align="alignleft" width="300"]Гергана Дончева Гергана Дончева омая Слави[/caption]

Гергана Дончева е спрягана за новата изгора на Слави Трифонов, гласи най-новият слух около Дългия. Според столични клюкари гологлавият шоумен окончателно се е разделил с дългогодишната си приятелка Мартина, а причината е знойната моделка.

Наскоро се чу, че Слави и Мартина се разделят, но новината не беше потвърдена и се прие по-скоро като жълт слух. Явно обаче нещата между тях наистина са се разсъхнали, тъй като Дългия все по-често е забелязван в компанията на Гергана Дончева.

29-годишната красавица постоянно се хвалела пред приятелки за близките си отношения със Слави и дори намеквала, че са си интимни. „Всеки път, като й се обади по телефона, Гери прави така, че всички да разберат кой я търси. И все парадира колко често се срещат“, разказват дружки на красивата моделка, пише lifestyle.bg.

Безспорно между Гергана Дончева и Мартина няма място за сравнение – Гери е професионален модел, със съвършено тяло и ангелско лице. Танцьорката от балет Магаданс пък често е получавала критики заради външния си вид.

Дали Дончева е причината Трифонов да зареже Мартина, или са се скарали по друг параграф, засега остава загадка.

Очаквайте обаче съвсем скоро ексклузивни разкрития в Kliuki.net относно Слави и Гергана Дончева и ходатайствата на Дългия за моделката.

[gallery link="file" ids="65056,65057,65058"]