април 26, 2024

Гергана и Георги от Женени от пръв поглед - бивши гаджета?

https://kliuki.net/kliuki/gergana-i-georgi-ot-zheneni-ot-prav-pogled-bivshi-gadzheta/146535 Kliuki.net
Гергана и Георги от Женени от пръв поглед - бивши гаджета?

Гергана и Георги от Женени от пръв поглед се познават от преди, твърдят техни близкиГергана и Георги от Женени от пръв поглед са били гаджета преди време

Гергана и Георги от Женени от пръв поглед са бивши гаджета! В това се кълнат техни близки, които издават, че двамата са имали кратка връзка преди известно време. Приключила както и сега бракът им - заради тежкия, изискващ характер на Георги, научиха от "24 часа".

[caption id="attachment_92020" align="alignright" width="300"]Георги и Гергана от Женени от пръв поглед се познават от преди Георги и Гергана от Женени от пръв поглед се познават от преди[/caption]

Според хора от екипа на Женени от пръв поглед, двамата не са се наговорили да кандидатстват заедно за шоуто, тъй като след края на връзката си са спрели да поддържат връзка. И е чисто съвпадение, че мачмейкърите са ги намерили подходящи един за друг.

Специалистите не са и помислили, че двамата могат да се познават, камо ли пък да са имали връзка и заради родните градове на двамата. Георги си е от София, докато Гергана е от Пловдив и се е преместила в столицата едва преди три години. През което време е изживяла и романса си със софтуерния мениджър.

Като доказателство за връзката им е и реакцията на Георги в гражданското, когато за пръв видя булката си. Много от зрителите възприеха изненадания му поглед като знак за задоволство от външния вид на избраната му половинка, а защо не и за любов от пръв поглед.

Запознати твърдят обаче, че старият ерген просто е бил шашнат да види пред себе си бившата си.

Гафът бил изяснен веднага, но заради рейтинга на шоуто от продукцията предпочели да си замълчат и да продължат да излъчват епизодите сякаш двамата не се познават, убедени са приятелките на Гергана.